Zin in iets vets?
Home Services Werk Makers Snackmuur Contact
Menu

Laten we samen
iets vets maken

Want precies dát is wat bedrijven en merken vandaag de dag nodig hebben. We zien suffe reclames als gekookte aardappelen. Ze komen telkens op je bordje terecht terwijl er maar weinig mensen echt vrolijk van worden. Gelukkig kan het ook anders.

Daarom kiezen we ervoor je klanten wat lekkers voor te schotelen. Reclames waar ze van smullen. Soms met humor, dan weer meeslepend. Maar altijd met één doel voor ogen: het moet gewoon vet zijn.

Om daar te komen volgen we ons vertrouwde recept:

Vertalen, Verbeelden, Vertellen.

Vertalen

Lekkere reclame begint met het schillen van de aardappel. Op zoek naar het gele goud. De kern die jouw bedrijf en merk uniek maakt. Daarmee vinden we de weg naar jouw bijzondere invalshoek. Met een oprechte strategie, sprekend merkverhaal of opvallend campagneconcept als resultaat.

Strategie

Merkverhaal

Campagneconcept

Verbeelden

Een aardappel zonder schil. Dat begint al ergens op te lijken. Met de frietsnijder als gereedschap vinden we de juiste vorm voor jouw reclame. Een vette merkidentiteit, strakke website, krachtige fotografie of sfeervolle film. We bakken het in ons eigen frietvet en presenteren het met onze geheime saus.

Merkidentiteit

Website

Film

Fotografie

Copywriting

Vertellen

Mmmm.. een lekkere portie reclame uit het frietvet. Om je vingers bij af te likken. Dit is het moment om je klanten blij te maken en dit lekkers uit te serveren. We helpen je met het verspreiden van de reclame-uitingen. Dat doen we op doordachte plekken en slimme momenten zodat het bij de mensen terecht komt die jij graag wilt bereiken.

Social Media

Advertising

Bannering

Offline